Oldalunk sütiket használ! információk és adatvédelmi tájékoztató
 x 

GoPro HERO4 Black Motorsport Edition

3-6mnap

GoPro HERO4 Black Motorsport Edition, sportkamera
Fogyasztói ár166900 Ft


Preloader
GoPro HERO4 Black Motorsport Edition /CHDMX-401-EU/ 

Bemutatjuk a HERO4 Black kamerát, a legfejlettebb GoPro-t! A fejlesztett képminőség, a 2x erősebb processzor és a szintén 2x gyorsabb videó képsebesség - a HERO4 Black-t - az Emmy® díjasok világába emeli. Elképesztően magas felbontású 4K30 és 2.7K50-s videók, illetve a könnyen lassítható 1080p120-s videó segíti a lenyűgöző felvételek készítésében. Az új Protune™ móddal, mind a videók és a fotóknál, lehetővé teszi a manuális szín, ISO és expozíció és fehéregyensúly beállításokat. 40m-ig vízálló, 12MP-es fotó akár 30 kép/másodperces elképesztő sebességgel, lenyűgöző videó módok, fejlesztett hangfelvétel - ezek teszik a HERO4 Black kamerát a kiemelkedő élet-megörökítő megoldásá!
 
A 2x gyorsabb processzorral, 2x gyorsabb képkockasbességge és a mégszebb képminőséggel rendelkezik mint elődeik. A HERO4 Black elhozza az élesebb, gazdagabb és még részletesebb felvételeket. Kombinálva vannak a legújabb erőteljes funkciók és technológiák - és fejlesztések a han
gra, használhatóságra, vezeték nélküli kapcsolatokon és még több - ezzel a HERO4 Black a legfejlettebb, legjobban teljesítő GoPro valaha. 4K30, 2.7K50, 1080p120— A HERO4 Black az első kategóriájában, kiemelkedő felbontásával és kép sebességével teszi lehetővé a felvételeket amiktől nyitva marad a néző szája. Az egykor csak a nagy robosztus és drága kameráktól elérhető teljesítmények, ma már a HERO4 Black-nek ultimátuma egy egészen kicsi csomagolásban. Tű éles képek, lágy lassítások, mozi minőségben. Ez a HERO4 Black.
 
A 12 MP-es Burst fotómóddal akár 30 FPS-el is fotózhat, a HERO4 Black segít elkapni azokat a pillanatokat amiről nem szeretne lemaradni. Készítsen szimpla képeket, vagy válassza a Time Lapse módot, hogy automatikusan készítsen képeket a válaszható intervallumok között, 0.5-től 60 mp-ig - nagyszerű a felszereléshez rögzített felvételekhez amikor a nyomógomb nincs elérhető távolságban. Örökítsd meg az esti égboltot egy egészen új módon! Az új "Night Photo" (Éjjeli Fotó) és "Night Lapse" (Éjjeli Time-Lapse) módok különböző expozíciós beállításokat kínálnak, egészen 30 másodperces expozíciós ideig, mind fotó vagy time-lapse módban. Legyen szó a tejútról vagy a tábortűz melletti képről, a Night Photo és a Night Lapse mindig ott lesz a sötétebb időkben!
 
A HERO4 Black funkciói közé tartozik a beépített Wi-Fi és Bluetooth®, aminek segítségével csatlakozhat a GoPro App-hez, a Smart Remote2-höz stb. A GoPro App segítségével élőben követheti a kamera képét, teljes irányítást nyerve a funkciók és beállítások, előnézet vagy visszajátszás fölött, plusz meg is oszthatja email-en, sms-en vagy valamelyik közösségi médián. A Smart Remote segít kontrollálni egyszerre több GoPro kamerát 180 méteres körzetben. A HiLight Tag (Megjelölés) egy új funkció a HERO4 kamerákban ami lehetővé teszi, hogy megjelölhesd a legjobb pillanatokat felvételed közben, hogy azt visszanézéskor könnyen megtaláld a GoPro App-ben vagy a GoPro Studio szoftverben.Csak egy gombnyomás a kamerán vagy a Smart Távirányítón vagy a GoPro App-ben.
 
A HERO4 Black további funkciói között ott a SuperView™, egy exkluzív GoPro videó mód ami rögzíti a világ leg magával ragadóbb széles látószögű perspektíváit. Lehetővé teszi, hogy még többet vegyen fel magáról és környezetéről minden egyes kalandján - a felvétel pedig sokkal elragadóbb és megnyerőbb mint valaha. Hagyd a kamerát a felvételről gondoskodni. Az Auto Low Light magától váltva a képkockák késítésének sebességét, így elérve a legjobb minőséget a sötét helyzetekben és lehetővé téve a gyors mozgást a különböző fényviszonyok között, a kamera átállítás nélkül.
 
Légy kész a tökéletes felvételre egy pillanat alatt! A QuikCapture mód a kamerádat egy egy-gombos kamerává változtatja, lehetővé téve, hogy egy gomb megnyomásával bekapcsoljuk és a felvételt el is indítsuk. Egy gomb lenyomásával már készül is a videó, a gomb 2 másodpercig történő nyomva tartásával pedig Time-Lapse sorozatot indítunk. Már nem kell többé félni attól, hogy kihagyod a megfelelő pillanatot. Bemutatunk egy új és erőteljes hangrendszert, a HERO4 Black a lehető legtisztább, hi-fi hangot rögzíti. Élvonalbeli mikrofonja közel megduplázza az eddigi dinamikát, miközben a kategóriája legjobb audio algoritmusai biztosítják, hogy a felvételed simább és még természetesebb legyen mint valaha. Plusz, az új integrált ADC-vel (analog-to-digital konvertáló) a HERO4 Black kompatibilisebb lett az alacsony érzékelésű külső mikrofonokkal, ezáltal sokkal elragadóbb sztereó hatást és teljesítményt produkálva akár hangokat, egy akusztikus fellépést vagy egy élő show-t rögzítünk.
 
A Protune kinyitja a kamera lelkét, lehetővé téve annak a maximális kihasználását, hogy annak a professzionális beállításaihoz nyúlhatunk. A ProTune minimális tömörítésű, mozis nyersanyagot ereményez, amit a professzionális utómunkálatok során kihasználhatunk. Légy kreatív a feltárulkozó Szín, ISO, Fehéregyensúly, Élesség és expozíciós beállításokkal - élvezd a GoPro kamerák által eddig legnagyobb szabadságot adó HERO4 manuális beállításait. A HERO4 Black-en található egy új gomb, ami elősegíti a könnyed navigációt a kamera beállításokban. A leegyszerűsített menü és navigáció, gyerekjátékká teszi a beállítások elsajátítását.
 
Növeld a GoPro élményed az ingyenes GoPro App vagy GoPro Studio alkalmazásokkal. A GoPro App lehetővé teszi, hogy a kamerádat távolról irányíthasd telefonról vagy tabletről, illetve a készített anyagokat egyből megis oszthatod a világgal. A GoPro Studió lehetővé teszi a felvételeid egyszerű rendezését, konvertálását, válogatását illetve hogy GoPro stílusú videókat vágj azon.

Specifikációk:

 • Videó: 4K30, 2.7K50, 1080p120 videó, Fotó: 12MP fotó egészen 30 kép / másodpercig, Funkciók: QuikCapture (tovább fejlesztett one-button mód) SuperView™, Pro Tune (color, ISO, WB..), Auto Low Light, Éjszakai Fotó, Éjszakai Time Lapse Ház/Tok 131’ (40m)-ig vízálló tok.

Tulajdonságok:

 • Látószög: (FOV) Ultra Wide / közepes / közeli
 • Teljesítmény alacsony fényben: professzionális szint
 • Video felvételi opciók: 4K 30 / 25 / 24 kpmp / UltraWide látószög 4K SUPERVIEW 24 kpmp / UltraWide látószög 2.7K 50 / 48 / 30 / 25 / 24 kpmp / UltraWide látószög(FOV)/ Közepes FOV 2.7K SUPERVIEW 30 / 25 kpmp / UltraWide látószög(FOV) 1440P 80 / 60 /50 / 48 / 30 / 25 / 24 kpmp / UltraWide látószög(FOV) 1080P 120 / 90 / 60 / 50 / 48 / 30 / 25 / 24 kpmp / UltraWide látószög(FOV)/Közepes FOV (kivéve 120 és 90 kpmpnél)/ Közeli FOV 1080P SUPERVIEW 80 / 60 /50 / 48 / 30 / 25 / 24 kpmp / UltraWide látószög(FOV) 960P 120 / 60 / 50 kpmp / UltraWide látószög(FOV) 720P 120 / 60 / 50 / 30 / 25 kpmp / UltraWide látószög(FOV)/Közepes FOV/Közeli FOV 720P SUPERVIEW 120 / 60 / 50 kpmp / UltraWide látószög(FOV) WVGA 240 kpmp / UltraWide Látószög (FOV)
 • Fotó opciók: 12MP Sorozat (Kép/Mp) 30/1 30/2 30/3 10/1 10/2 10/3 5/1 3/1 Time Lapse közök 0.5 / 1 / 2 / 5 / 10 / 30 / 60 másodpercenként Folyamatos Fotó (kép/mp) 10/1 5/1 3/1
 • Beépített vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi + Bluetooth
 • ProTune (Fotó+Videó) mód
 • Superview mód
 • Auto Low Light mód 
 • Éjszakai Fotó + Night Lapse mód
 • Felvétel megjelölés
 • Quikcapture / Auto One-Button / gyorsrögzítés mód
 • Videó Loop
 • Folyamatos videó + fotó: fotó minden 5 / 10 / 30 / 60 másodpercenként / manuális
 • Videó Bitráta (H.264) 60Mb/mp-ig
 • Mono/48Khz/AAC tömörítés / Automatikus jel vezérléssel
 • Studió Mikrofon támogatás
 • 3.5 mm stereó mikorofon támogatás átalakítóval (külön kapható)
 • GoPro Studió komptibilitás
 • GoPro App kompatibilitás
 • Akkumlátor: újratölthető 1160mAh lithium-ion akkumlátor
 • Csatlakozók: Micro HDMI / mini USB / microSD / HERO Port / Composite A/V (külön kapható átalakítóval) / 3.5mm Stereo Mikrofon (külön kapható átalakítóval)
 • Tárolás: microSD Class 10 vagy UHS-1 egészen 64GB-ig (külön kapható)
 • Kamera tömege: 3.1oz / 89g
 • Kamera tömege házzal: 5.4oz / 152g

A csomag tartalma:

 • HERO4 Black kamera
 • Újratölthető akkumulátor